გრამინეა
გრამინეა
წარმოება
საუკეთესო პროდუქტის შექმნისთვის
ბიზნესის აღწერა
მსოფლიოში არსებული ხორბლის 25 სახეობიდან 15 საქართველოში გვხვდება, ხოლო აქედან - 5 ენდემია. ჩვენ ვამზადებთ უსასუქო, შეუწამლავი ქართული ენდემური ხორბლებითა და აბორიგენი ჯიშებით გამოვაცხვარ პურს, ბუნებრივ საფუარზე დამზადებული პურის ცხობის ტექნოლოგიით, რომელიც შეიცავს ფერმეტაციის ხანგრძლივ (18-22 საათიანი) პროცესს და შედეგად ვიღებთ მაღალი ჰიდრატაციით დამზადებულ პურს, რომელიც ხელს უწყობს საჭმლის მომნელებელი სისტემის სრულყოფილ ფუნქციონირებას. ჩვენი მიზანია გადაშენების საფრთხის პირას მყოფი საქართველოს უძვირფასესი ხორბლის ჯიშების პოპულარიზაცია.